Shkarko Blendi Klosi

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Arben Qose started this petition to Edi Rama (Prime minister)

Habit ministri Klosi: Virusi shpërndahet më shumë nga valët e muzikës

Nga situata e zhvilluara kohet e fundit kemi pare plote raste nga njerzit qe na qeverisin ne popullin DELE ne Shqiperi dhe reagimet tona kane qene AJER dhe MEME. Por kesaj historie duhet ti jepet fundi nje moment. Kur politikanet nxjerrin nga goja e tyre gjera qe NUK BEJNE SENS LLOGJIK , imagjino cfare mund te bejne per te miren e ketij populli. Protestat deri me sot nuk kane zgjidhur asnje ceshtje qe njerzit e zakonshem u kerkojne politikaneve te ndryshojne politikat sepse nuk ka qene ne interes te popullit (pervec ajo e armeve kimike) , dhe duke qene se protestat jane te ndaluara , duke respektuar rregullat e COVID19 po ndertohet ky peticion me shpresen qe fjala e njerzve do degjohet nje dite!

KEMI ZGJEDHJE PARA !

Nga 2milion e disa qindra mijera Shqiptare qe jemi , te pakten sa kemi ngelur (sepse shumica ka ikur ose po iken ne Gjermani) , a jemi nje shumice qe duam te njejten gje . Te pakten te mos tallen kaq RENDE !

Shperndajeni dhe ju nese ju duket e arsyeshme dhe mbi te gjitha VLERSOJENI VETE nese eshte dicka qe duhet te meremi ose jo. Nese ju duket humbje kohe ky peticion atehere thjesht INJOROJENI

FALEMINDERIT !

0 have signed. Let’s get to 100!