Kastriot Myftaraj nxit urrejtje kunder muslimaneve, duhet urgjentisht te arrestohet.

Kastriot Myftaraj nxit urrejtje kunder muslimaneve, duhet urgjentisht te arrestohet.

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 1.500.


Islamofobisti nga Shqiperia Kastriot Myftaraj me vite te tera bene thirrje dhe nxit kunder muslimaneve, qe mos te ndodhe ne trojet shqiptare ajo qe ndodhi me Zelanden e Re, njerez si Kastriot Myftaraj qe nxitin per dhune dhe urrejtje kunder muslimaneve, duhet urgjentisht te arrestohen.

Shpresojme se kemi perkrahjen tuaje.

MMH