Başarı

HAYVAN KATLİAMINI DURDURUN!

Bu kampanya 730 destekçi ile değişim yarattı!

Destekçi;

Karaman'da hayvanları zehirleyerek öldürüyorlar! Sen de sessiz kalma ve kampanyamıza destek ol!

Karaman'da çok sayıda köpeğin kişi veya kişiler tarafından telef edildiği öğrenildi. Hayvanseverler olarak bu duruma çok ciddi anlamda üzülmemize ve tepki göstermemize rağmen halen bu durum düzeltilmedi. Acımız çok büyük!

Bu hayvanların yiyeceklerin içine konulan kimyasal öldürücü özellikle zehirler verilerek öldürüldüğünü düşünüyoruz. Bu konuyla alakalı gerekli incelemenin yapılması ve bir an önce bu ortamın doğal sağlığına kavuşabilmesi için lütfen kampanyamıza destek olun! Daha fazla hayvan ölmesin! Daha fazla canlar yanmasın!

Biz, hayvanseverler olarak köpeklerin kısırlaştırılmasına karşı değiliz. Ama bu şekilde hunharca zehirlenerek öldürülmesine karşıyız. Bu vahşeti affetmeyeceğiz. Hakkımızı arayacağız. Eğer sizlerde kampanyamızı sayfanızda paylaşır ve destek olursanız memnun oluruz. İyiki varsınız hayvanseverler!

Supporters;

They kill by poisoning the animals in Karaman! Don't stay silent and support our campaign!

It was learned that a large number of dogs were sacrificed by the person or persons.in Karaman. As animal lovers, this situation very seriously and react to our dismay Although we are still not corrected the situation.. Our pain is great too!

We believe that lethal chemicals put into the food of these animals are killed with poison in particular. Associated with this issue for a moment before making the necessary examinations and to attain the natural health of the environment, please support our campaign! More animals are dying! More souls are burning!

We are not against the sterilization of dogs as animal lovers. But against this form of brutally killing poisoning. We don't forgive this cruelty! We will call our right. If you also share our campaign page and we will be happy if you support. Glad to have a good animal lovers!

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eda Demirden: Hayvanları Katlettiler!». N ve imza atan diğer 729 kişiye katıl.