Kampanya Kapatıldı

"Eczane çalışanları olarak toplumsal hayata katılmak istiyoruz" DİYORSAN...

Bu kampanya 32 destekçiye ulaştı

Selamünaleyküm.

LÜTFEN BU ÇIĞLIĞIMIZI ARTIK DUYUN... PAYLAŞIN Kİ HERKES DUYSUN ARTIK...

Her sabah 9:00'da işe başlayıp, öğlen sadece 30 dakika acele bir şekilde yemeğe gidip, akşamın 19:00'una kadar kafamızı kaldırmadan, günde en az 9:30-10 saat ve haftanın 6 günü çalışıyoruz. Bu da haftada 60 saat eder.

Bunların hepsi kanuna aykırı olduğu halde bu kanunsuzluk içinde bizlere defter imzalatan zavallı patronlaradır bu çığlık. Haktan ve hukuktan bahsedip, riya libasına bürünen ve sadece para odaklı olup, insan değeri nedir bilmeyen, verdikleri maaşı asgari gösterip, onu bile vermekten aciz olan açgözlüleredir bu çığlık.

Artık yeter!!! Devletin hangi organı bu konuyla ilgileniyorsa artık bizi de görün. Aldığımız asgari ücrete göz diken patron dediğimiz şu insan müsveddelerini ya denetleyin ya da bize haktan hukuktan bahsetmeyin.

SESSİZ BİR ÇIĞLIĞA BİR İMZA DA SEN AT...

ATILAN HER İMZA BİZE BİR NEFES OLACAK...

İNŞAALLAH BU KIŞIN BAHARI DA SENİNLE GELECEK...

Bugün Uğur imzanı bekliyor!

Uğur ARSLAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Eczane çalışanları olarak toplumsal hayata katılmak istiyoruz" DİYORSAN...». Uğur ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.