E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi Nitelikli Olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

E.C.A Elginkan Anadolu Lisesi İçin El Ele

TEOG yerine yeni gelen sisteme göre MEB tarafından 10.04.2018 tarihinde “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Yapılacak 2018 Yılı Merkezi Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu” yayınlanırken kılavuzla birlikte “nitelikli” okulların listesi de belli olmuş oldu.
Elginkan Vakfı tarafından kurulan okulumuz 2008 yılında Anadolu lisesi olarak kurulmuştur.2017-2018 yıllarında 471.5522 ile %7’ye giren öğrencileri almıştır.Okulumuz 2009-2010 eğitim-öğretim yılı “Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu”,”Yılın Kaliteli Ekibi” kategorilerinde “Eğitimde Kalite Ödülü” ödül töreni yapılmıştır.Yılın En Kaliteli Ekibi Dalında ise 1.Ekip 82 puanla Maltepe E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi oldu.Ayrıca okulumuz Milli Eğitim Tıp Projesi olarak alan ve kapsite bakımından ülkemizin en büyük ve tek okulu olma seviyesine ulaşmıştır.E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi; fiziksel donanımının yanısıra geçmişinden gelen eğitimsel, sosyal, sanatsal ve sportif alanlardaki başarılarına başarılar katarak adından çokça söz ettirecek potansiyeli bünyesinde barındırmaktadır ama bunlara rağmen okulumuz “Nitelikli Okul” olarak seçilmemiş ve sınavsız girilecektir
Birlikte daha güçlüyüz, bize yardım etmek, sesimize destek olmak istiyorsanız kampanyamızı imzalayın ve twitter, facebook, instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde #E.C.A.AnadoluNiteliklidir hashtagi ile paylaşım yapın!
Destekleriniz için teşekkürler...

Bugün E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi imzanı bekliyor!

E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi Nitelikli Olsun @tcmeb». E.C.A. Elginkan Anadolu Lisesi ve imza atan diğer 161 kişiye katıl.