Eşit Ağırlık Alanında Eşit Olmayan Ağırlık!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Eşit Ağırlık Alanında Eşit Olmayan Ağırlık!

Yeni sınav sisteminde eşit ağırlık alanı öğrencileri için büyük bir kayıp olan Türk Edebiyatı'nın soru sayısının yeniden arttırılmasını talep ediyoruz.

Lys'de 56 soru olarak büyük ölçüde alanı etkileyen dersin Yks'de 24'e kadar düşürülmesi -yarısından daha az olduğuna dikkat çekerim- Matematik dışında tüm dersleri gereksiz kıldığı gibi bu sistem, matematikte zorlanan öğrenciler için içinden çıkılmaz bir hal aldı. Matematik ve Geometrinin toplamda 40 olan soru sayısının, Edebiyat, Coğrafya ve Tarih için toplamda 40 soru olmasının adil olmadığını belirtiyor, terazinin kollarının dengelenmesini istiyoruz. Öğrencilerin kabusu haline gelen, soru dengesizliği için denge istiyoruz.

Edebiyat dersinin de en az bir Matematik, Geometri, Tarih kadar önemli olduğunu unutmamak için soru sayılarının arttırılmasını talep ediyoruz. Hâlâ bir adım beklediğimizi belirtiyor, gereğinin yapılmasını talep ediyoruz.

Saygılarımla,

M. Özel

Bugün M. imzanı bekliyor!

M. Özel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eşit Ağırlık Alanında Eşit Olmayan Ağırlık!». M. ve imza atan diğer 29 kişiye katıl.