Eğitim sistemimize "cinsel gelişim eğitimi istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Bu kirli eller 3 yaşındaki bir çocuğa kadar düştü ise yapılacak en önemli şey eğitim sistemini sil baştan düzenlemektir. Ödül - ceza yönteminden ziyade sağlıklı toplum oluşturulması için temelden sağlam kişilikli bireyler yetiştirmeliyiz. Her sağlık ocağında bir uzman psikolog olmalı ve ailenin her bireyine yılda bir defa kişilik testi uygulanmalıdır. Sorunlu bireyler hemen yönlendirilmeli ve gerekli tıbbi ve psikolojik müdahaleler yapılmalıdır. Çünkü cinsellik karşılıklı olan birşeydir. 3 yaşındaki bir çocuğa bunu yapmak sapkınlıktır ve bireyin ciddi kişilik ve ruhsal sorunları olduğunun göstergesidir.
Erkek cinsel organını kutsallaştırıp; kız cinsel organını obje olarak gören zihniyeti tamamen değiştirmeli ve ilkokuldan itibaren cinsel gelişim eğitimleri verilmelidir.
Kırmızı ışıkta geçmenin cezası var ; ama denetim mekanizmaları olmadığı zamanlarda kimse kırmızı ışığı kaale almıyor ne yazık ki. Varolan ceza yaptırımları "yakalanmadigim sürece sorun yok" zihniyetini ortaya çıkarıyor.

Bugün Muhammed imzanı bekliyor!

Muhammed Yeni bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eğitim sistemimize "cinsel gelişim eğitimi istiyoruz.». Muhammed ve imza atan diğer 357 kişiye katıl.