Online dersler YKS'de sorulmasın

9 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.
Başlama tarihi:
Muhatap:
eğitim bakanı

Bu kampanya neden önemli?

Başlatan: Elif yaren Yürük

YKS 2020 öğrencileri sadece 2-3 ay online eğitim görmesine rağmen onların online eğitim konuları kaldırılmıştır bizler 2 dönemin konularını online olarak gördük ve bu konulardan sorumluyuz biz de onların yaşadığı mağduriyetin aynısını yaşamaktayız. Ayrıca bir çok öğrenci online eğitimden mahrum durumdadır. Online eğitim gören öğrenciler de verim alamamakta dersler anlaşılmamaktadır. Online dersler 30 dakikadır bunun en az 10 dakikası öğrencilerin derse girmeye çalışmasıyla geçmektedir adam akıllı konu anlatımı aldığımız süre 10-15 dakikadır ve bu süre içinde bir sürü sıkıntı yaşamaktayız. Türkiye tam anlamıyla online eğitim yapabilecek alt yapıya sahip değildir. Online eğitime erişimi olan öğrencilerin de sürekli interneti kopmakta ders donmaktadır hiçbir şekilde online eğitimden verim almamaktayız. Bu online eğitimle yerleşen dönem öğrencilerinin meslek başına geçtikleri zaman ülkesi için yeterli olamayacaklarını bilmenizi isteriz. 2021 YKS öğrencileri olarak mağdur durumdayız. Hiçbir yetkili sesimizi duymamaktadır. Bu durumun değişmesini ve online eğitim konularının YKS'de sorulmamasını talep etmekteyiz.

9 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.