Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Lisans Programı için, Akademik Kariyerimize Destek Olun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Eğitim önemli, biz akademik olarak ilerleyip  bu işi eğitimsiz olarak yapmak yerine doğru, daha bilgili,daha kaliteli,toplum sağlığını önemser, kendinden emin bir şekilde eğitim alıp faydalı bir eğitim vermek istiyoruz. Bu eğitimi alanında uzman dermatolog, doktorlar ve kimyagerler verebilir. Bizler de yetiştikten sonra akademik olarak ilerlemek isteyen arkadaşlarımıza yol açabiliriz.Oysa, öğretim üyesi olmamasından dolayı eğitimimiz yarım kalıyor. Alanımızda öğretim üyesi yetişmesi neredeyse imkansız hale geldi.Çünkü öğretim üyelerimiz sınırlı veya birkaç yıla kadar emekli olacaklar.Kozmetik dünya ekonomisinde büyük kazançlar sağlıyor. Neden benim ülkemde gelişmesin?Neden ekonomimize katkı sağlamayalım? Neden bizim genç beyinlerimizin ufku açılmasın? Bu konuda bizleri desteklemeniz çok önemli, desteğinize ihtiyacımız var.

Bugün perihan imzanı bekliyor!

perihan caner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eğitim önemli diyen herkes: Güzellik ve saç bakım hizmetleri lisans bölümü açılsın akademik kariyerimiz için destek olun». perihan ve imza atan diğer 518 kişiye katıl.