0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Çağımız teknoloji, bilgisayar ve internet çağı. Bilgiye ulaşma ve yayma adına mükemmel bir araç. Ancak neredeyse her evde bulunan, bulunmazsa da mahalle aralarında bile kurulmuş internet kafelerden erişilen online oynanan internet oyunları çocuklarımızı yani geleceğimizi tehdit ediyor. Zamanlarını bu mecralarda kontrolsüz bir şekilde heba eden çocuklarımız bu oyunların tutsağı haline geliyor. Her geçen gün gözlerimizin önünde gerçek hayattan kopup sanal alem içine gömülüyor çocuklarımız.

Özellikle de League of Legends kısa adıyla LOL oyunu dünyada en fazla oynanan ve bağımlılığı en fazla olan tehlikeli bir oyun. Bu ve bu tür oyunlar yüzünden çocuklarda ders başarısı dibe vururken üretkenlikten uzak sağlıksız beslenen şişman ve düşünmeden yaşayan bir gençlik doğuyor. Bazı Üniversiteler tarafından e-spor adı altında bu oyunları iyi oynayan gençlere takım kurdurup yarıştırması ve takıma girecek kadar iyi olanlara burs verilerek teşvik edilmesi ve üstelik bunu eğitim kurumlarının en başında yer alan Üniversitelerin yapıyor olması da tam bir trajedi.

Çocuklarımızı ve dolayısıyla ülkemizin geleceğini mahveden ve eğitim adına hiç bir olumlu yönü olmayan başta LOL oyunu olmak üzere benzer online oynanan oyunlara erişimin yasaklanması ve bu tür oyunların herhangi bir kurum tarafından teşvik edilmesinin önüne geçilmesi için gereğini ülkesini ve bu ülkenin geleceğini yani çocukları sevenlerden arz ediyorum.

Bugün Ercan imzanı bekliyor!

Ercan Tutak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eğer sizin veya bir yakınınızın çocuğu internet oyun bağımlısıysa bu kampanyayı imzalayın». Ercan ve imza atan diğer 1.573 kişiye katıl.