Başarı

DUYARSIZ KALMAYALIM. Bir okul yok oluyor...

Bu kampanya 241 destekçi ile değişim yarattı!

Şarkışla ilçesi Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde birleştirilmiş olan Şarkışla Ticaret meslek Lisesi ve Şarkışla Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Genel müdürlük tarafından hiçbir gerekçe gösterilmeden   uygun görülmediğine karar verilmemiştir denilerek red yazısı gelmiştir. Eğer okulların ayrılmaması durumunda şu an mevcut eski ticaret lisesi 10.sınıf 13 mevcut bulunmaktadır. Böyle bir durumda müdahale edilmezde bu sene okulumuzun bolumu kapanarak tarihe karışacak. Yetkililerin ve siz değerli bu kampanyayı imzalayan ve yardım edebilecek kişilerin duyarlı olarak elinden geleni ve üst düzey yönetici konumundaki kişilerin yardımını bekliyoruz. Ben eski ticaret meslek lisesi mezunu olarak okuduğum okulun yok olmasını istemiyorum.

Bugün mikail imzanı bekliyor!

mikail yeter bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DUYARSIZ KALMAYALIM. Bir okul yok oluyor...». mikail ve imza atan diğer 240 kişiye katıl.