Duam Valbonen ne Bashki

Duam Valbonen ne Bashki

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Rinia Durres started this petition to Duam Valbonen ne Bashki and

Durrësi është I fortë dhe I pa lëkundur nuk zbehet fuqia e një qyteti shekullor .Pavarsisht dhimbjes ,lotëve dhe plagëve të hapura ne kemi nevojë te rimëkëmbemi kemi nevojë për një tjeter ritëm dhe ishim në ritmin e duhur .Zonja Sako për herë të pare I dha frymë Bashkisë së Durresit gjërat filluan të lëvizin për një jetë më të mire .Ne nuk duam një robot që të drejtojë qytetin tonë ,ne kemi nevojë për njerëz të thjeshtë që kanë ndjenja dhe dinë të kuptojnë ne kemi nevojë për njerëz që janë profesionist dhe dinë të menaxhojnë,ne kemi nevojë për njerëz të ndershëm dhe Zonja Sako është një prej tyre .Leviz dhe ti kërko që gjërat të shkojnë në vendin e tyre së bashku për një Durrës të fortë .Ne kërkojmë atë që është më e mira për qytetin tonë.
Së bashku për Valbona Sakon.

0 have signed. Let’s get to 200!
At 200 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!