"Interpelance me Ministrin per pagesen e Rruges se Kombit"

0 hanno firmato. Arriviamo a 200.

Pershendetje.

Duke ju pershendetur per inovacionet, me lind nje pyetje shume njerzore.
Gjendur perpara faktit se per te vajtur ne Valbone me duhet te paguaj 10 euro nga Tirana, dua te di, rruga e vjeter, ajo per te cilen une dhe shume te tjere paguajm taksat, eshte e lire, dhe ne gjendje optimale per udhetim?
Pyes per rrugen e vjeter, jo vetem sepse jam taksa pagues i cdo rruge ne Shqiperi, por se edhe ne cdo vend te botes te shkosh, perkrah rrugeve me pagese, te ndertuara nga privati, ka edhe rruge publike te ndertuara me para te mbledhura nga taksat e taksa-pagueseve.

Keni ndermend te na hiqni taksen e qarkullimit ?!

Po superstrada, Tirane - Durres?

Pasi me duket se ne i paguajm rregullisht taksat tona, e kur kemi vonesa ne pagese, na mbajne dhe penalitete, deri ne heqje patente e sekuestrim te mjetit, e ndersa superstrada te ofron carje gomash e gominash, nxjerrje shpatullash e kuzhinetash, jo qe spaguan njeri demet, po as minimalisht te shkarkohet njeri.

Faleminderit.

Oggi: Bledar conta su di te

Bledar Jonuzaj ha bisogno del tuo aiuto con la petizione "Drejtoria.Standarteve@arrsh.gov.al: "Interpelance me Ministrin per pagesen e Rruges se Kombit"". Unisciti con Bledar ed 148 sostenitori più oggi.