Drejtësi për Klodian Rashën!!

Drejtësi për Klodian Rashën!!

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 200.
Bei 200 Unterschriften wird die Petition mit höherer Wahrscheinlichkeit in den Empfehlungen gelistet!
Eri M hat diese Petition an Populli shqiptar gestartet.

Një ngjarje e tronditëse ka ndodhur në mëngjesin e datës 8 Dhjetor, 2020. Një efektiv policie ka qëlluar për vdekje 25-vjeçarin, për shkak se ai nuk ju bind urdhrit të policisë për të ndaluar. Kërkojmë drejtësi për marrjen e jetës se 25-vjeçarit! MJAFT NA SHTYPËN E NA VRANË. Kjo nuk është policia që duam. 

Në këtë peticion kërkohet arrestimi dhe burgosja e policit që ka kryer krimin dhe dorëheqja e Lleshaj. 

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 200.
Bei 200 Unterschriften wird die Petition mit höherer Wahrscheinlichkeit in den Empfehlungen gelistet!