Podrška dr Jovani Stojković u borbi za neobaveznu vakcinaciju

Podrška dr Jovani Stojković u borbi za neobaveznu vakcinaciju

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Jovana Petrovic started this petition to Decu vam nedamo Dr Jovana Stojkovic

PROCITAJ

Било који грађанин ове земље има права да критикује било који закон. У то име, очекујемо још позива посланичких група које желе да чују глас народа.

Јавна расправа, а не прогон!

Аргументи, а не напади ад хоминем!

Дијалог, а не сатанизација!

DAJTE PODRSKU DR JOVANI STOJKOVIC - PODELI I GLASAJ

Први или почетни успех грађанске иницијативе за необавезну вакцинацију и права на избор, који обећава. И без БАГЕРА смо ушли у Дом народне Скупштине. Настављамо даље. Очекујемо и неопходна нам је Ваша даља подршка у овоме што чинимо...

„Ако су вакцине начелно корисине, али могу да имају и „нежењена дејства”, онда се том питању може приступити и са аспекта права. Колико држава има право да вакцинацију намеће као грађанску обавезу? До које границе она сме да иде у том правцу? Када престаје брига за јавно здравље, а када почиње тиранија?

Један део одговора на то питање крије се чињеници да у већини западноевропских држава вакцинација није обавезна, него је ствар слободног избора. Насупрот томе, у већини источноевропских држава – па и у нашој – вакцинација је обавезна. Људи живе и у Западној и у Источној Европи, а болест не бира кога ће да нападне и не познаје географске границе. Ипак, државе различито реагују на та искушења. Чини се да западноевропска друштва више поштују људску слободу, а источноевропска мање. Барем по овом питању, не треба гајити антизападњачке предрасуде."

POVRATAK NA ZVANICNU STRANU - PODELI LINK

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!