Kampanya Kapatıldı

2 DAKİKA İLE 1 YILIMIZI HARCATMAK İSTEMİYORUZ. BUNA BİR ÇÖZÜM BULUN.

Bu kampanya 128 destekçiye ulaştı

Merhaba arkadaşlar. YGS sınavına giren bütün adayların hakkında hayırlısı ne ise onun olmasını temenni ediyorum. Arkadaşlar biliyorsunuz ki her yıl olduğu gibi yine bu senede sınava 1, 2 dakika geç kalan arkadaşlarımızın gözyaşlarına şahit olduk. Bu saçma sisteme son demek adına destek verin. İnsanlar 12 yıl boyunca emek veriyor sınavlara ücret ödüyor ve sonrasında ise iki dakika ile bütün herşey mahvoluyor. Hayatımızın dönüm noktaları 2 saatlik sınavlarla belirlendiği gibi 2 dakika ile kaybetmemek için o iç burkan yalvarışın ve gözyaşları için sende imzanı at ses olalım. Bizler mesleğimizi elimize aldığımız zaman yine bu ülke için çalışacağız. Emeklerimizi 2 dakika ile kaybetmemek için sen de bir imza at. Biz sınav alanına girdiğimiz de 15 dakika boyunca boş boş bekliyoruz zaten. 15 dakika öncesinden kapıyı kapatıp sınava almayan sistemi kabul etmiyoruz. Bu sistemede boyun eğmeyelim.

Bugün Ayşe imzanı bekliyor!

Ayşe Uyğuner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dr.İSMET YILMAZ: 2 DAKİKA İLE 1 YILIMIZI HARCATMAK İSTEMİYORUZ. BUNA BİR ÇÖZÜM BULUN.». Ayşe ve imza atan diğer 127 kişiye katıl.