Türkiye'de her yıl 12​.​000 Bebek Ölüyor ! Desteğinizle farkındalık hareketi başlatıyoruz ..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Dr. Fahrettin KOCA ve tarafına hesapli anne bu kampanyayı başlattı

Türkiye'de her yıl maalesef ortalama 12.000 BEBEK doğduktan sonra doğrudan yada dolaylı sebeplerden ölüyor..Ebeveynlerinin kalbine tarifi mümkün olmayan bir acı düşüyor..Bizlerde yarınımız olan bebeklerimiz geleceğe umut ile kavuşsunlar diye elimizi taşın altına koyduk.Kendi imkanlarımız ile hesaplianne projesini hazırladık. Amacımız Türkiye'nin en büyük gönüllü anne ve bebek bilgi bankasını kurmak olarak yola çıktık..Tüm anne ve anne adaylarımız merak ettikleri konularda gönüllü uzmanlarımızdan kaynağı belli, DOĞRU bilgiyi mobil uygulamamız ve web sitemizden ücretsiz olarak ulaşabilecektir. https://www.hesaplianne.net/

Uygulamamız Playstore ve Appstore'da 1 yılı aşkın süredir yayında. Annelerimiz severek kullanıyor..Şimdide hesaplianne.net adresini yayına aldık.Bir çok faydalı bilgide web sitemizde mevcut ve her geçen gün büyüyor..

Projemiz için başvurmadığımız Kamu Kuruluşu,Vakıf ve Dernek kalmadı.Maalesef konumuzun muhatapları dahil hiç kimseden destek bulamadık.Fakat tüm olumsuzluklara rağmen hiç bir güç bebeklerimize olan sevgimize engel değil.

Onlar İçin Çalışan Bir Baba ve 1 avuç gönüllüyüz !
Sizlerde Sesimize Kulak Verin !
Daha ulaşmamız gereken sayısız Anne ve Bebeği var..

Her türlü desteğinize ihtiyacımız var .
Web sitemizi ziyaret edebilir , sevdikleriniz ile paylaşabilirsiniz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.