DOVE SALATALIKLI DEODORANT GERİ DÖNSÜN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Dove tarafına Aysu Serindağ bu kampanyayı başlattı

Şu ana kadar onlarca deodorant denemişizdir. Ya ilk başta güzel kokuyor izlenimi verse de, sürüp de bir süre geçtikten sonra kokusu kötüleşir, ya sarı leke yapar, ya vıcık vıcık olur, ya kokusundan soğursunuz, ya üstünüzde durdukça kokusu ağırlaşır gibi gibi birçok sebepten mükemmel deodorantımızı asla bulamıyorduk. Derken bir gün hayatımıza Dove salatalıklı deodorant girdi. Ferahlığını koruyor, leke yapmıyor, kokusu bıktırmıyordu. Hiç yanımızdan ayırmadığımız bu deodorantı arkadaşlarımızla, eşimizle, dostumuzla paylaştık. Ve Dove salatalık serisi (stick dahil) fan klubü git gide büyüdü. Sonra bir gün hep aldığımız mağazaya gittiğimizde bir tek onun rafının yerini yeni, vasıfsız, kötü kokulu, nalet deodorantların aldığını gördük. Yılmadık, mağaza mağaza gezdik. Davamızdan vazgeçmedik. Lakin günler geçti, biz yine deodorantımızı bulamadık. Sonra bir gün birbirimize açtık bu derdi. Gördük ki İstanbul'un muhtelif yerlerinde aynı sorun söz konusu ve birçok Dove salatalık mağduru var. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi, hiçbir açıklama yapmadan ortadan kaybolan Dove salatalıklı deodoranta tekrar kavuşmak isteyen bir güruhuz. Sesimizin duyulmasını ve en yakın zamanda gereğinin yapılmasını arz ederiz. Dove salatalık deodorantın tekrar raflarda yerini alması için desteğinizi bekliyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.