Dostuma dokunma!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba biraz uzun olacak belki ama lütfen vaktini ayır ve oku.

Eşimle 3 yıldır birlikteyiz ve evleneli 4 ay oldu istanbul aydınevlerde eşimin aynı zamanda benim dostum olan 9 yaşında pittbul cinsi köpeğimizden dolayı teraslı dubleks ev tuttuk ve biz bu evi tutarken önce emlakçı ev sahibimiz ve bina yönetim kurallarını inceledik ve herhangi bir hayvan beslenemez kuralı bulunmadığı için evimizi tuttuk ancak dün akşam apartman asasörüne yazılan yazıyı görene kadar canımız olan dostumuzu apartmandan atmak için imza toplayacaklarını belirtmişler nasıl bir vicdandır ki günde 1 dakika bile görmedikleri köpeğimizi binadan atmak için imza toplarlar. İlk başta pittbull cinsi olduğundan dolayı böyle birşey yaptıklarını düşündük ancak ne kedi nede kümes hayvanı beslemenin yasak olduğunu yazmışlar. Ben ve eşim köpeğimizi çok seviyoruz! Köpeğimiz kesinlikle havlamaz sadece sokaktan köpek geçerse sesine karşılık verir ama onun dışında istediği birşey olmadığında sadece ağlar ve kimseyi bir kere bile olsun ısırmışlığı yoktur! İmza toplanıcak olan binada bina sakinlerinden bir kaç kişi dairede köpek olduğunu bile bilmiyorlardı çünkü gerçekten köpeğimizin hiç sesi çıkmıyor. Vicdan yoksunlaeı bu insanların bizi dostumuzdan ayırmasına izin vermeyin lütfen yardımcı olun!

Bugün damla imzanı bekliyor!

damla Güngör bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dostuma dokunma!». damla ve imza atan diğer 421 kişiye katıl.