Dostlarımız için Adalet !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Erzincan Orduevinde o küçücük kediye yapılan işkence ve şiddetin bir tarifi yok.İzlerken insanlığımızdan utandığımız bu olayın faili dışarda elini kolunu sallaya sallaya gezmekte. Biz onları korumazsak onlar kendilerini koruyamazlar ! Biz  şimdi bu olayı unutursak yarın daha da kötüsünü yaşayacağız. Her geçen gün artan bu şiddete bir dur deme vakti geldide geçiyor ve ancak  birlik olursak sesimiz duyulabilir. Durma sende imzanı at, küçücük zararsız bir kediye bunu yapan o kişinin gereken caydırıcı cezayı alması ve bir daha tekrarlanmaması için ne kadar kararlı olduğumuzu göster !

-Küçücük bir kediye bunu yapan potansiyel bir katildir.Aramızda katillerin dolaşmasını istemiyoruz !

-Erzincan’da gerçekleşen olayın failinin tutuklanmasını, herkese ders niteliğinde olacak, bir daha bu gibi olayların gerçekleşmesine izin vermeyecek caydırıcı bir ceza ile cezalandırılmasını istiyoruz !

-Hayvanlara şiddet konusunda caydırıcı kanun ve yasaların çıkarılmasını istiyoruz!

-Onlar bizim canımız. Can güvenliğimiz tehlikede !

BU İLK DEĞİL AMA SON OLSUN !!!

Bugün Ece imzanı bekliyor!

Ece Galitekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «: Dostlarımıza Adalet !». Ece ve imza atan diğer 410 kişiye katıl.