Doğrulanmış başarı

Özür Dileyin!

Bu kampanya 172 destekçi ile değişim yarattı!

Onur Yürüyüşü sırasında polis şiddetinden kaçarak kapınıza sığınan arkadaşlarımıza Cihangir KomşuFırın çalışanınız tarafından ''Siktirin gidin lan buradan'' denmiş, arkadaşlarımızın üzerine yürünmüştür. Bu tavrınızı daha önce de trans geçiş sürecindeki çalışanınız Ö.O'ya göstermiştiniz. Hatta müdürünüz “İl müftüsüyle görüş, sana yol göstersin. Allah’ın yarattığı bedeni değiştirmemelisin” demişti!

Ö.O’nun geçiş süreci devamında bölge müdürlüğüne taşındı. Bölge müdürü A.Y, Capacity Komşu Fırın’ın yoğun olduğunu ve ACM içindeki diğer mağaza çalışanları ve müşteriler Ö.O’nun trans olduğunu fark ederlerse sorun yaşanacağını söyledi. Ö.O’ya daha az müşterinin geldiği bir şubeye transfer olması teklif edildi. Daha sonra Ö.O. istifaya zorlandı! Yani biz sizi hep transfobik ve homofobik olarak bildik, akıllarımızda böyle yer edeceksiniz. Şimdi bir de buna eylemci düşmanı, şiddet yanlısını tavrınızı eklediniz! Kurumunuzun üzerindeki lekeyi temizlemek çok kolay, çalışanınız hakkında işlem yapın ve sosyal medya hesaplarınızdan özür dilediğinizi duyurun.

Homofobik, transfobik, eylemci düşmanı tavırlanıza son verin!

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem Karakocek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doruk Group Holding, Komşu Fırın: Özür Dileyin!». Gizem ve imza atan diğer 171 kişiye katıl.