Çok geç olmadan "Rohingya"lıların imdat çığlığına ses verin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

'Rohingyalara etnik temizlik uygulanıyor'... Myanmar’ın (Burma) Arakan eyaletinde yaşayan yüz binlerce Müslüman, yetmiş beş yıldan beri çok büyük bir zulüm ve baskının pençesinde kıvranıyor. Rohingya Müslümanları çaresiz! BM, Myanmar Devletini Müslüman Rohingya azınlığına ‘etnik temizlik’ uygulamakla suçladı. BM yetkilileri Myanmarlı askerlerin Bangladeş’e göç ettirmek için Rohingya azınlığının çocuklarını, kadınlarını, erkeklerini öldürdüğünü, kadınlarına tecavüz ettiğini, evlerini, tarlalarını ve okullarını yaktıklarını söylüyor. Myanmar (Burma) da yaşayan, dinleri ve kimlikleri nedeni ile zulme ve katliama uğrayan bu insanların maruz kaldığı zulüm tam bir soykırıma dönüşmeden önce yardım edin. Myanmar devletini bu katliam ve yıkımlara acilen son vermesi için zorlayınız. Bu insanlar için temel yaşam ve vatandaşlık haklarının verilmesi için ön ayak olunuz.

Bu sorun sadece İslam ülkeleri tarafından değil, ABD Başkanı Donald Trump ve İngilete Başbakanı Theresa May tarafından da acilen gündeme getirilmelidir. Birleşmiş milletler acil toplanıp önlem için karar almalı. Birleşmiş milletler barış gücü bu bölgeye yollanmalı ve bu insanlara acilen yardım eli ulaştırılmalı. Sonra da bu katliamlardan sorumlu olanların tümü yargı önünde hesap vermelidir.

İyilik ve adalet hareketine katıl ve hemen bu kampanyayı imzala!

Bugün Serkan imzanı bekliyor!

Serkan Gül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Donald TRUMP: Çok geç olmadan "Rohingya"lıların imdat çığlığına ses verin!». Serkan ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.