Interziceti bombele atomice si salvati Umanitatea!

0 have signed. Let’s get to 200!

Aceasta este ultima sansa pentru supravietuirea Umanitatii, care depinde de scaparea definitiva de armele nucleare care exista acum.

Daca ratam sansa asta, atunci intreaga viata, asa cum o stim acum, inclusiv cea a copiilor si nepotilor vostri, va fi distrusa pentru totdeauna. Toate lucrurile pentru care ati lucrat voi si stramosii vostri vor fi distruse pentru eternitate.

Puterile nucleare ale lumii au acumulat mii de bombe nucleare, capabile sa distruga viata intreaga de mai multe ori, cu Statele Unite si Rusia avand in jur de 14.000 de ogive impreuna,  in stare de alerta maxima si gata sa fie lansate in doar cateva momente.

Ultima sansa pentru a evita distrugerea este Tratatul de Non Proliferare Nucleara, in spiritul Rezolutiei de interzicere nucleara a O.N.U. , care a avut loc pe 23 decembrie, 2016. Negocieri ale acestui Tratat de Non Proliferare va avea loc intre 15 iunie si 7 iulie 2017, telul acestora fiind acela de a defini "un instrument legal de interzicere a armelor nucleare, care sa duca la eliminarea lor totala" peste tot si pentru totdeauna si care sa determine lumea, asa incat aceasta sa se asigure ca niciuna nu va mai fi construita vreodata.

Totusi, multe din statele nucleare mari au spus "NU"  la intalnirea din decembrie, 2016, si au anuntat ca vor boicota negocierile din 2017.

35 de state au spus "NU", iar 13 s-au abtinut. Romania este una din tarile care a spus "NU"!

Va rugam, nu-i lasati pe acesti inconstienti sa distruga lumea noastra. De fiecare data cand ratam o oportunitate indreptata catre pace, asta ne face responsabili pentru propagarea razboiului.

Va rugam sa adaugati numele in Petitia aceasta si sa le cereti acelasi lucru si prietenilor vostri, asa incat sa o trimitem Guvernului Romaniei si sa punem presiune, pentru ca Romania sa voteze "DA" in iunie-iulie, 2017!

Prin prezenta, imi adaug numele, pentru a cere guvernului meu sa ia parte la negocierile privind Tratatul O.N.U. de Non Proliferare Nucleara, care va avea loc in lunile iunie-iulie, 2017, in New York, pentru ca este ultima sansa!

Today: Miscarea Raeliana Internationala, Bransa Romania is counting on you

Miscarea Raeliana Internationala, Bransa Romania needs your help with “Domnului Teodor Melescanu: Eliminati bombele atomice si salvati Umanitatea !”. Join Miscarea Raeliana Internationala, Bransa Romania and 101 supporters today.