Petición cerrada

Bonificació per l'ús de la deixalleria a Badalona

Esta petición ha conseguido 60 firmas


Seguint el model d'alguns ajuntaments veïns com el de Vilanova i la Geltrú, demanem a l'Ajuntament de Badalona que bonifiqui als ciutadants què fem ús de la deixalleria mòbil o fixa per tal de reciclar tot allò que no hem de llençar als contenidors de la ciutat.
Tal i com diu l'Ajuntament les deixalleries són un servei públic on els badalonins i badalonines podem portar tot tipus de residus, tant reciclables com especials, per facilitar-ne la seva reutilització, reciclatge i/o tractament. A Badalona tenim dos tipus de deixalleries, les fixes i les mòbils.
Demanem incentivar l'ús d'aquest servei per tal de ser una ciutat més compromesa amb el medi ambient.
Així si el ciutadà es compromet a utilitzar la deixalleria hauria de bonificar-se i veure's reflexat en un descompte en la taxa de la recollida de les escombreries.

La proposta és que per cada vegada que fem ús de la deixalleria tinguem un petit descompte en el nostre rebut de la taxa municipal de la recollida d'escombreries.
Fem de Badalona una ciutat de primera!Hoy: edurne cuenta con tu ayuda

edurne alvarez necesita tu ayuda con esta petición «Dolors Sabater: Bonificació per l'ús de la deixalleria a Badalona». Únete a edurne y 59 personas que ya han firmado.