Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 135 destekçiye ulaştı

(Tüm Detaylar Üstte ki Linktedir )

Evrakta Sahtecilik ve Nitelikli DOLANDIRICILIK suçundan Hapis yatmış  biri olan Dida Didem KAYMAZ isimli Dernek Başkanının eski Dolandırıcılık Yargılanma detay ve bilgilerini  açık istihbarattan kolayca görebilmekteyiz.

Sözde 5  Organında Kansere yakalandığı ve 6 Yıl gibi bir sürede bunları yenerek Süpermene dönüştüğü iddiası ile Kansersiz Yaşam Derneğini kurmuştur. Oysa kurarken 2010 Yılında anlattığı, Röportaj olarak verdiği ve başımdan geçti dediği tüm Hikaye ve detayları Kanserle mücadelesini 7 yıl sürdürüp aramızdan ayrılmış oğlum Atakan Kurtuluş Şahin'in mücadelesidir harfi harfine.

6 Yıl tedavi gördüm dediği yıllarda Benzin döküp Araba yakmaktan yargılanması ve Dolandırıcılık suçundan Hapis yatması dışında herhangi bir Hastalık resmi, belgesi, raporu, reçetesi görememekteyiz. Sürekli Yurt Dışında Tedavi gördüğünü beyan ederek acaba gerçeklerin üzerini mi örtme çabasındadır diye İnsan düşünmeden edemiyor !

Halen Yargılandığı Davada da herhangi bir Sağlık Raporu, Kurul raporu getirmemiş olmasına rağmen sürekli "Kanser Hastası" olduğunu beyan etmektedir

Kanser hastası olan birinin elbette anlatacak kendi hikayesi olması gerektiğine göre bu alıntıları neden yaptığının araştırılması gerekmektedir.  Halen bu konu ile ilgili olarak Yargılanan bu şahısın geçmişi de göz önüne alınarak benim Dava dosyam da incelenmek sureti ile acilen Kanser hastası olup olmadığı,  nerede ve nasıl tedavi gördüğü , Raporlar ve Epikrizler ile kanıtlanması hasıldır.

Neden benim oğlumun mücadelesini kendine mal ettiği ve bu denli büyük miktarlarda PARA TOPLAMA yetkisine sahip bir derneği neden yönettiği incelenmelidir. 2010 Yılından önce üç beş kuruş için Dolandırıcılık yapan birinin şimdi nasıl Yardımsevere dönüştüğü merak edilebilir ?

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyin Vicdanını rahatsız edeceğinden hiç şüphemin olmadığı bu konu hakkında vereceği araştırma talimatı şayet 2010 Yılı öncesi mali durumu ve Derneği kurduktan sonra ki mali durumları, mal varlıkları, para akışları gibi detaylar incelenirse gerçekler ortaya çıkacaktır.

Ayrıca 2009 Yılında yürürlükte olan Dernekler Kanununa göre Evrakta sahtecilik suçundan affa uğrasalar bile Dernek kuramazlar maddesi çıkartılmıştır. İyiliği yönü konusunda belirleyici ve güven duyulası bir madde olan ilgili maddenin tekrar işler hale getirilmesi de taleplerimiz arasındadır.

Toplumun iyilik akışının yönünü olumlu ya da olumsuz etkileyen bu gibi suistimale açık konuların ivedilikle incelenip Toplumun bilgilendirilmesi Kamu yararına olacaktır !  Gereğinin yapılmasını İçişleri Bakanlığından saygılarımla arz ederim........

HASAN ŞAHİN

Bugün Hasan imzanı bekliyor!

Hasan Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dolandırıcılık Suçundan Hapis yatmış biri Para Toplayan bir Derneğin Başkanı olmamalıdır!». Hasan ve imza atan diğer 134 kişiye katıl.