Kampanya Kapatıldı

3 ATÖLYE VAR!
1 KÜTÜPHANE VAR!
1 SPOR SALONU VAR!
1 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ VAR!
1 MESLEK YÜKSEKOKULU VAR!
1 MATBAA VAR!
1 MEDİKO VAR!
1 SOSYAL TESİS VAR!
1 YÜKSEKOKUL İNŞAATI VAR!
1 REKTÖRLÜK İNŞAATI VAR!

Geçtiğimiz yıl inşaatına başlanan kreş yüksek gerilim hattına yakın, elektrik trafosunun yanında ve çocuklar için uygun olmayan fiziksel şartlardaydı. Kreş tek katlı ve her çocuğa uygun şekilde tasarlanmalıdır. Başlanan inşaat yerleşkenin trafik bakımından da en yoğun bölgesindeydi. Üniversite yönetimi, konunun uzmanları ve sendika temsilcilerinin yer alacağı bir yapılanma ile Tınaztepe Yerleşkesi'nde yapılacak KREŞ için çalışmalar yapılmalıdır. Eğitim ve Sağlık Yerleşkelerindeki, personelin büyük emeklerle var ettikleri kreşlerin fiziksel olanakları düzeltilmelidir. Tüm Dokuz Eylül Emekçilerini KREŞ kampanyamıza katılmaya davet ediyoruz.

KREŞ HAKTIR!
HER İŞ YERİNDE HER ÇOCUĞA UYGUN KREŞ

Bugün Eğitim Sen İzmir 3 No'lu Üniversiteler ve KYK Şubesi imzanı bekliyor!

Eğitim Sen İzmir 3 No'lu Üniversiteler ve KYK Şubesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Dokuz Eylül Üniversitesi: Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Yerleşkesi'inde Her Çocuğa Uygun Kreş Yapılsın». Eğitim Sen İzmir 3 No'lu Üniversiteler ve KYK Şubesi ve imza atan diğer 37 kişiye katıl.