Doktor hatası yüzünden başka Muhammetler yanmasın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul'da acılı bir babanın feryadı bu sefer yüreklerimizi dağlayan. Çaresizliğini sonuna kadar yaşamış ve hangi kapıyı çalsa yüzüne kapanmış Bayram Zengin beyin. Ne basın destek çıkmış ne de başka kurum. Şimdi hakkını yasal yollar ile aramaya çalışıyor ve böyle bir olayı da kamuoyuna duyurmayı vatandaşlık görevi olarak görüyor. Tek istediği hastanede onları mağdur eden görevlilerden hakkını almak, o da onun en doğal hakkı.
Şimdi kendi ağzından başına gelen olayı paylaşıyorum.
......
Arkadaşlar Merhaba...
Ramazan Bayramı dönüşünde Çorum 'un Kargaz kazasında çocuğumu araba çarptı,hastaneye getirdim. Hastane oğlumu Çorum' da bulunan Hitit Erol Olçak Üniversite Hastanesine sevk etti. Çocuğumu yoğun bakım servisine aldılar, yoğun bakımda 4 gün yattıktan sonra servise aldılar. 2 gün sonra sayın Dr. Cemal Güler dedi ki; "Muhammet Zengin'i taburcu edeceyim" Ben de "Hocam, Siz hastayı taburcu ediyorsunuz ama ben bu hastayı İstanbul'a nasıl götüreyim" dedim. "Özel aracınla götürebilirsin" dedi. Hocam benim hastamı ambulansla gönderemez misiniz? dedim. "ben gönderemem, öyle bir yetkim yok, torpilli birisini bulabilirsen götürürsün! " dedi.
Hocam, benim hastam araçla gidecek hasta değil, dedim. "Bir şey olmaz! Özel aracın ile götürebilirsin" dedi.
.....
Başhekime gittim, yardımcısı da aynı şeyi söyleyince orada yıkıldım. Çarşıya gittim, bir abi bana yardımcı oldu, il sağlık müdürü ambulans ayarladı. Allah razı olsun o abiden ve il sağlık müdürümden.
Çocuğu çıkardım. Dr. dedi ki; "Şu kağıtları imzala, 30 adet evrak var , imzaladım....
Çocuğu 3 hafta evinde yatır" dedi, maalesef 12 saat dayanamadı. Bağcılar araştırma hastanesine getirdim çocuğumu.
Muayene ettiler acil ameliyata aldılar, şu an çocuğum 6. ameliyatını oldu. Eğer biraz daha geç kalsak söylemeye dilim varmıyor ama çocuğumun ayağını belki de kendisini kaybedecektik. Benim çocuğumu Dr. Cemal Güler mahvetti, çocuğumun tedavisini tamamlamadan bizi taburcu etti, üstelik ambulans ayarlamadan...

Başka Muhammetler yanmasın istiyorum. Paylaşırsanız çok sevinirim.

Bugün Fatoş imzanı bekliyor!

Fatoş Cevher bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doktor hatası yüzünden başka Muhammetler yanmasın!». Fatoş ve imza atan diğer 103 kişiye katıl.