Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 63 destekçiye ulaştı

Merhabalar,

Yeni bir yerleşim alanı olan Menemen Kent-2  Bölgesine Belediye tarafından bir çöplük alanı açıldı.Yerleşim yerine 100-150 metre uzaklıkta ve kısmen ortasında olan bu alan,hem yeşil alanı, hem bölgede yaşayan diğer canlı türlerini, hem de insan sağlığını tehdit etmektedir.Belediye ile ilgili görüşmelerden sonuç alınamadı.Eğer bu alan yerleşim yerlerinden önce açılsaydı "belki belediye çözüm bulamaz diyebilirdik".Dahası Harmandalı çöplüğü 5-10  km yakınında.Bu çöp alanının Belediyeye nasıl bir fayda sağladığı bile tartışma konusu...Belediyeye karşı her hangi bir politik, ideolojik tepki içinde değiliz, dahası başka "hiç bir" tepkimiz bile yok.Belediye bize yardımcı olurlarsa ,kendilerine elimizden gelen yardımı seve seve gösterebiliriz.Tamamen sağlığımız tehdit altındadır.Karasinek, sivri-sinekten bırakın balkona çıkmayı,ev içinde oturmamız mümkün değil. .Bebek ve çocuklar  bundan en çok etkilenenler.Lütfen bize destek olun.

Teşekkürler.

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Doğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «doganmus347@gmail.com: Menemen Kent 2(istiklal Mah.) de açılan çöplük bölge halkının sağlığını tehdit ediyor!». Mustafa ve imza atan diğer 62 kişiye katıl.