Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Pazarlama Bölümü Doğan Kitap ve 1 diğer muhatap daha

Biz kitapsever görme engelliler, bir kitaba ücret ödedikten sonra o kitabı okumak için ayrıca saatler süren bir çabayla onu tarayıcıyla taramak zorunda kalıyoruz. Görebilen insanların kitap ücretini öder ödemez o kitabı okumalarını düşünecek olursanız, saatler süren bir emek, sizce de adaletsiz değil midir?

Bizler, ücretini ödediğimiz kitapların okuyabileceğimiz formatlarda, yani elektronik kitap olmasını talep ediyoruz. Kaliteli kitaplar yayımlayan Doğan Kitap Yayıncılık'ın, yayınladıkları birçok kitabı e-kitap halinde yayınladığını biliyoruz. Bununla birlikte biz görme engelli kitapseverlerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak şimdiye kadar yayınladığı tüm kitaplarının e-kitap halinde de yayımlanmasını talep ediyoruz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Pazarlama Bölümü
    Doğan Kitap
  • Tanıtım Bölümü
    Doğan Kitap

Eylem Yurtsever bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1,465 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Eylem imzanı bekliyor!

Eylem Yurtsever bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@dogan_kitap Yayımlanmış kitaplarını görmeyenler için e-kitap haline getirsin:. #HerkesIcinEkitap». Eylem ve imza atan diğer 1,464 kişiye katıl.