Petition Closed
Petitioning Pazarlama Bölümü Doğan Kitap and 1 other
1 response

@dogan_kitap Yayımlanmış kitaplarını görmeyenler için e-kitap haline getirsin:. #HerkesIcinEkitap

Biz kitapsever görme engelliler, bir kitaba ücret ödedikten sonra o kitabı okumak için ayrıca saatler süren bir çabayla onu tarayıcıyla taramak zorunda kalıyoruz. Görebilen insanların kitap ücretini öder ödemez o kitabı okumalarını düşünecek olursanız, saatler süren bir emek, sizce de adaletsiz değil midir?

Bizler, ücretini ödediğimiz kitapların okuyabileceğimiz formatlarda, yani elektronik kitap olmasını talep ediyoruz. Kaliteli kitaplar yayımlayan Doğan Kitap Yayıncılık'ın, yayınladıkları birçok kitabı e-kitap halinde yayınladığını biliyoruz. Bununla birlikte biz görme engelli kitapseverlerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak şimdiye kadar yayınladığı tüm kitaplarının e-kitap halinde de yayımlanmasını talep ediyoruz.

Letter to
Pazarlama Bölümü Doğan Kitap
Tanıtım Bölümü Doğan Kitap

Bizler, ücretini ödediğimiz kitapların okuyabileceğimiz formatlarda, yani elektronik kitap olmasını talep ediyoruz. Kaliteli kitaplar yayımlayan Doğan Kitap Yayıncılık'ın, yayınladıkları birçok kitabı e-kitap halinde yayınladığını biliyoruz. Bununla birlikte biz görme engelli kitapseverlerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak şimdiye kadar yayınladığı tüm kitaplarının e-kitap halinde de yayımlanmasını talep ediyoruz.
Saygılarımızla,
Görme Engelli Kitapseverler adına Eylem Yurtsever.