Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.465 destekçi ulaştı

Biz kitapsever görme engelliler, bir kitaba ücret ödedikten sonra o kitabı okumak için ayrıca saatler süren bir çabayla onu tarayıcıyla taramak zorunda kalıyoruz. Görebilen insanların kitap ücretini öder ödemez o kitabı okumalarını düşünecek olursanız, saatler süren bir emek, sizce de adaletsiz değil midir?

Bizler, ücretini ödediğimiz kitapların okuyabileceğimiz formatlarda, yani elektronik kitap olmasını talep ediyoruz. Kaliteli kitaplar yayımlayan Doğan Kitap Yayıncılık'ın, yayınladıkları birçok kitabı e-kitap halinde yayınladığını biliyoruz. Bununla birlikte biz görme engelli kitapseverlerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak şimdiye kadar yayınladığı tüm kitaplarının e-kitap halinde de yayımlanmasını talep ediyoruz.

Bugün Eylem imzanı bekliyor!

Eylem Yurtsever bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «@dogan_kitap Yayımlanmış kitaplarını görmeyenler için e-kitap haline getirsin:. #HerkesIcinEkitap». Eylem ve imza atan diğer 1.464 kişiye katıl.