Victory

Podrška za dr. Lidiju Gajski, istinsku medicinsku znanstvenicu

This petition made change with 2,394 supporters!

U pravednom društvu postoji sloboda izbora, a u Hrvatskoj sloboda izbora glede cijepljenja protiv više vrsta bolesti ne postoji jer je cijepljenje zakonski obvezujuće.
Trenutno je velika kampanja farmaceutske industrije i velikog broja institucionalnih podržavatelja da se djeca i mladi cijepe i protiv HPV-a, navodnog uzročnika raka grlića maternice. Vjeruje se da će kraj te kampanje dovesti do zakonski obavezne primjene i tog cjepiva (u 3 doze) za sve mlade u Hrvatskoj. Zbog toga je nužno osvijestiti građane Republike Hrvatske o tome koliko je veliki broj nuspojava tog cjepiva, a istovremeno i koliko je nedokazani učinak HPV cjepiva na sprječavanje te vrste tumora, odnosno ijednog potvrđenog slučaja zaštite od raka grlića maternice.
HPV cjepivo sadrži veliku količinu aluminijevih soli koje se izravno ubrizgavaju u organizam, i na taj način stvaraju se preduvjeti za razvoj široke lepeze autoimunih bolesti. Osim toga, cjepivo sadrži i polisorbat 80 koji otvara tzv. krvno-moždanu barijeru, na način da ostali sastojci cjepiva mogu kontaminirati moždane stanice, poput prisutnih aluminijevih soli.
Broj prijava nuspojava na HPV cjepivo daleko premašuje broj prijavljenih nuspojava na sva ostala cjepiva, što ne znači da ostala cjepiva nisu štetna, tj. da je zanemariv njihov štetni učinak, već znači da je HPV cjepivo od svih postojećih cjepiva, najgore cjepivo.
Brojni su dokazi na te tvrdnje i zato je potrebna podrška svim slobodnomislećim medicinskim djelatnicima. Dr. Lidija Gajski je u svom višegodišnjem prosvjetiteljskom radu dokazala svoje stavove koliko je opasno i neučinkovito HPV cjepivo. Žalosno je što nema više takvih pojedinaca.

Today: Darko is counting on you

Darko Vujnović needs your help with “doc. dr. sc. Antonija Balenović, : Podrška za dr. Lidiju Gajski, istinsku medicinsku znanstvenicu”. Join Darko and 2,393 supporters today.