Păstrați Uber în România

0 have signed. Let’s get to 100!


Stimată Doamnă Primar Firea,

Am auzit că polițiștii caută și amendează șoferii Uber în ultimele zile și că acestia trebuie să înceteze activitățile în București până în data de 20 decembrie.
Uber este o formă alternativă, ieftină și sigură de care depind mulți bucureșteni și turiști. Sunt mulți șoferi de Uber care chiar au nevoie de acest venit. Am cunoscut doi viitori tătici. Am cunoscut numai șoferi de treabă. Uber are multe avantaje comparativ cu sistemul tradițional de taxi.

1) Atât pasagerul cât și șoferul se evaluază unul pe altul și, dacă primesc note slabe, nu mai primesc comenzi. Astfel, calitatea este asigurată.

2) Fiecare șofer de Uber folosește un sistem de navigație, astfel încât pasagerul și șoferul pot fi siguri că merg pe ruta cea mai scurtă sau că cel puțin merg către destinație și pasagerii nu sunt înșelați.

3) Uber este atât de răspândit încât de multe ori nu trebuie așteptat mult până se găsește un șofer disponibil.

4) Eu personal prefer Uber pentru că, fiind o femeie care nu cunoaște zona foarte bine, pot să călătoresc sigur și rapid oricând.

Vă rog să luați în considerație și aportul Uber în România și cât de bine merge în alte țări precum Statele Unite ale Americii, unde șoferii Uber și taximetriștii merg în armonie fiecare cu piața sa țintă.

Trebuie o analiză mai completă, mai aprofundată. Uber este un mod de a folosi tehnologia pentru bine, pentru progres, și pentru un oraș mai modern.

Cu Stimă,
Mary Lee Behar
Masterand la UTCBToday: Mary is counting on you

Mary B. needs your help with “Doamna Primar Firea: Păstrați Uber în România”. Join Mary and 30 supporters today.