Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: Doğukan ve Nurcan

Nurcan'ın Doğukan'ı Tamamen Affetmesi

Merhaba arkadaşlar, 2 yılı aşkın süredir güzel bir ilişkimiz var.. Bu ilişki sırasında başlarda benim hatalarım oldu, yurt dışına gittim geldim.. Biraz da açıkcası kötü davrandım istemeden de olsa... Sonra askere gittim ve geldim, bir aldatma olayım oldu maalesef... Aslında bakarsanız karşıdaki kızın aşırı durumundan dolayı meydana da geldi benim kötülüğümede denk geldi.. Sonra zaten anlattım bir kaç gün sonra o kızla bir daha hiç görüşmedim.. Aylardır çok iyiyim, en ufak bir yan gözle kimseye aslen bakmıyorum ve çok iyi şekilde düzeldim.. Hatalarımı kabul ettim ve çok pişmanım :/ :))))

Fakat sizlerden bir ricam var bir anlaşma yaptık... En az 1.000 imza toplarsam bütün yaptığım herşeyi affedecek ve hiç bir şeyi başıma kakmayacak :))

Bunları okurken büyük ihtimalle bana kızacaktır bu anlaşmayı söyledim diye :)

Olsun sizlerden destek bekliyorum Taban 1.000 en fazla 10.000 e kadar açıyorum imzanızı esirgemeyin bir katkınız olsun! Boş geçmeyelim :)

" Yes we Can "

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • Doğukan ve Nurcan

Dog Tun bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 24 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Dog imzanı bekliyor!

Dog Tun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doğukan ve Nurcan: Nurcan'ın Doğukan'ı Tamamen Affetmesi». Dog ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.