DoğuEkspresi diyorum Kars diyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

öncelikle bu konuda bütün sosyal medya gruplarından ve seyahat önceliği olan Seyehat bloggerlar olsun , dostlarımız olsun her şekilde  destek beklediğimizi bildirmek istiyoruz.sn.Kars belediye başkanı Murtaza Karaçanta ve Kars halkına teşekkür ediyorum biz insanların  gezi hevesini kırdıkları için , çok kolay bir şekilde yasal saat dilimlerinde alınması  gereken biletleri önceden başkalarına rezerve eden, insanları zor durumda bırakan sorumluları kınıyorum.! tüm TCDD yetkililerden yardım, destek ve içtenlik bekliyor, yolları, insanları ve o güzide şehirleri bu kadar seven insanlardan bu beraberliği yok etmemelerini diliyoruz. ve biletlerin normal prosedür gereği, yasal saatinde İnternet  sitesinden ya da gişelerden halka açılmasını  talep ediyoruz.

ben dahil olmak uzere eminim cevremdeki cogu kisi ayni soruyu aliyodur. “dogu ekspresine nasil bilet bulacagiz seferler gorunmuyor”

hatta verebilecek bir cevabim yoktu malesef fakat bu olay yeni aydinlandi.gezginleri gectim doguya ulasabileceginiz en ucuz yollu ulasim aracini para ugruna satmak bu ruha tamamen ters olan bir durumdur. karsta yasayan ve durumu olmayan bir vatandas su an trenine binip gidememektedir.çok yüksek meblağlarla tur şirketleri tarafından, kars'taki bu güzel kış ambiansını yaşamak isteyen insanlarımıza satılmak için alınmıştır biletler. 1000-1500 tl gibi fiyatlar belirtilen kars turları, gezginlerin gerçekleştirdiği karsrail etkinliğinin doğasına ve yapısına aykırıdır. kars'a çay içmeye, çıldır'a balık yemeye, ani harabelerini gezmeye gitmek bu kadar pahalı bir etkinlik değildir. bu güzel gezinin para denen olguya teslim edilmesini ve gezginlere bilet kalmayacak şekilde tüm biletlerin bir şekilde aylar öncesinden (satışa bile çıkmadan) tükenmiş olduğunun söylenmesini kınıyoruz.

bu kampanya doğrultusunda 21 ocak  2018  tarihinden itibaren, ifade özgürlüğümüzü kullanarak, tcdd'nin yaptığının doğru olmadığını bir şekilde  bildirmemiz gerek . tüm gezginleri bütün sosyal medya mecralarından gezginsozluk.org olarak başlattığım bu  kampanyaya  @karsrailtürkiye  @rotakars ve  tcdd'nin sosyal medya etiketlerini kullanarak destek olmaya çağırıyorum.

güzel olan şeyler para hırsı yüzünden bitmeyecek, bitirmeyecegiz. bunun ispatı olacak bir kampanya sadece sizden ricam desteğinizi esirgememek !!!!

asagidaki iletisim numaralarina atilacak mail ya da sikayet taslagi linkidir şimdiden teşekkürler !!!!!

Bugün Nil imzanı bekliyor!

Nil akyüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DoğuEkspresi diyorum Kars diyorum». Nil ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.