Doğu Türkistanlı Uyghur Türklerine Vatandaşlık Verilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Doğu Türkistan Türklernin Ata toprağı dır Doğu Türkistan'daki insanlar bizim din kardeşimiz ve Kan Kardeşimizdir .

Doğu Türkistan'da şu an Zulüm var Doğu Türkistan'daki insanlara işkence ediliyor kız kardeşlerimizi Çinlilerle zorla evlendiriyorlar Doğu Türkistan'da soykırım var Doğu Türkistan'daki kardeşlerimiz bizim öz kardeşlerimizdir . onlara sahip çıkmamız lazım şu anda Türkiye'de yaşayan Doğu Türkistanlı Uygur Türkleri memleketine geri dönemiyor memlekete giderse işkence edilecek öldürülecek .

Şu anda Türkiye'de yaşayan Uygur Türkleri hayat geçirmek için çalışamıyor ve çocuklarımız Okula gidemiyor Çünkü Uygurların vatandaşlığı olmadığı için zor durumda Hayat geçiriyor . Türkiye Doğu türkistanlı kardeşlerimizin ikkinci vatanıdır.

Sayın cumhurbaşkanımızdan şunu rica ediyoruz ki Doğu Türkistanlı Uygur kardeşlerimize sahip çıksın .

Doğu türkistanlı kardeşlerimize Türk vatandaşlığı verilsin lütfen Doğu türkistanlı kardeşlerimiz bizim din ve özbeöz kan kardeşlerimizdir ,

Lütfen kardeşlerimize sahip çıkalım hayatımızın bir saniyesinin garantisi yok oturduğumuz koltuk Bugün var yarın yok

ulu Ramazan aylarında kardeşlerimizi unutmayalım Allah yardımcımız olsun