Doğu Türkistan Yardım Bekliyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Son zamanlarda Doğu Türkistan’la ilgili sosyal medyaya yansıyan haberler kaygı vericidir. Geçmişte İspanya’da Haçlı zulmünden kaçan Yahudilere, Alman İmparatorunun zulmüne uğrayınca Fransa Kralına, 1.Dünya Savaşı sırasında ülkemize sığınan birçok kişiye yardım etmiştir. Bu maneviyatını hiç bırakmayan yüce devletimiz Pakistan, Afganistan, Bosna-Hersek, Filistin, Arakan, Suriye, Afrika, Yemen, Endonezya gibi dünyanın bir çok yerinde yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi her zaman kendine görev bilmiş ve gerektiğinde de onlara kucak açmıştır. Milletimiz her zaman da tarihiyle, milli ve manevi değerleriyle gurur duymuştur. Doğu Türkistan’da eğer bir maduriyet varsa biliyoruz ki bunu sadece devletimiz çözebilir. Kimsesizlerin kimsesi olan devletimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve devlet büyüklerimizin gereken hassasiyeti gösterip bu konuyu da çözeceğine eminiz. Gereğini arz ederim. Saygılarımla.