Doğu Ekspresi Haksızlığı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Son yıllarda Kars'in kış turizmine açılmasıyla birlikte Doğu Ekspresi inanilmaz bir rabet görmeye başladı. Gezginler, bloggerlar, fotoğraf guruplari, maceraperest öğrenciler, aileler, gerek ekonomik gerekse populer olmasi sebebi ile ulaşım için Doğu Ekspresi'ni tercih ediyor. Yolcugun güzel kısmı, yatakli ve kusetli vagonlarda yolculuk etmek. Tcdd sisteminde biletler 1 ay önceden satışa çıkıyor. Ancak tur şirketleri aylar öncesinden biletleri bir şekilde alip, vatandaşı tur'la gitmeye mecbur bırakıyor. Böylelikle vatandaş normal ekonomisinin min.3 kati ödeme yapıyor ve tur sirketinin programina uyuyor istemeden. Bizler vatandaş olarak 1  ay once alamadigimiz biletin tur sirketlerine aylar oncesinden satılmasını haksızlık olarak görüyoruz. Tcdd, ek vagon aciklamasi yapsa da bu vagonlari da bi sekilde sirketler kapatmaktadir. Ulaştırma Bakanligi'nin "çözüm odakli" bir sekilde hareket etmesini istiyoruz.

Bugün sinan imzanı bekliyor!

sinan sönmez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doğu Ekspresi Haksızlığı». sinan ve imza atan diğer 967 kişiye katıl.