#DouHukukTaşınamaz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri hiçbir sebep belirtilmeksizin merkeze uzak bir kampüse taşınmak zorunda bırakılmaktadır. Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri olarak,yeni eğitim öğretim yılının başlamasına bir ay kala böyle bir emrivakiye maruz bırakılıyoruz. Bizler; evlerini kontrat imzalayarak kiralamış ve yurtlarının paralarını senelik ödemiş olmak, okul kulüp etkinliklerinin Acıbadem Kampüsü’nde olması nedeniyle sosyal hayatlarımızdan yoksun bırakılmak, bizleri binbir zorlukla okutan velilerimizin sırtına bir de ulaşım masrafının binmesi, Çift Anadal yapan arkadaşlarımızın iki kampüse birden ulaşım ve zaman sağlamasının çok zor olması, okulumuzu Kadıköy’de bulunması (konumu) nedeniyle tercih etmiş olmak ve bir anda böyle bir karar alınması sebepleri ile mağduruz. Öğrencinin mağduriyeti söz konusudur. Bu kararın geri alınmasını ve Acıbadem Kampüsü’nde eğitimimize devam etmeyi talep ediyoruz.

Bugün Yağmur imzanı bekliyor!

Yağmur Zincir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doğuş Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğrencileri: #DouHukukTaşınamaz». Yağmur ve imza atan diğer 614 kişiye katıl.