"Doğa Katliamına DUR" de! #DirenDoğa

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

"geçmişimiz olduğunu kadar geleceğimiz.."

Burası #İznik.. Siyasilerin "medeniyetin başkenti" dediği kent.. Yine aynı siyasiler tarafından katledilen bu ağaçlar ise yıllardır #İznikGölü sahilinde yaşayan ağaçlar. Yıllara meydan okuyan bu ağaçlar ne yazık ki siyasilerin bitmeyen, tükenmeyen "rant, hırs ve para" istekleri karşısında daha fazla dayanamadılar. #Diren kelimesinin hakkını fazlasıyla bizlere gösteren bu ağaçlar, gözlerini doğa katliamı ve rant kaplayan kişiler karşısında yalnız bırakıldılar.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın hiçbir ağaç kesilmeyecek demişti!

Projede kesinlikle hiçbir ağacın kesilmeyeceğini, buna karşın ağaç sayısında artış olacağını ve yeşil alanların korunacağını ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın ve İznik Belediyesi'nin diğer yetkilileri neden susuyor!

Kaynak: Olay Gazetesi - Bursa ( haber için tıklayın )

#İznikBelediyesi yetkilileri tarafından geçmişte başka ağaçlar, şimdi bu güzelim ağaçlar katedildi! Neden mi? Yere göğe sığdıramadıkları bir İznik sahil projesi için.. Doğadan bu kadar nefret eden, yeşili bu kadar talan eden, betonu da bu kadar seven bir zihniyet bugün durdurulmaz ise yarın çok geç kalmış olacağınız.

Yapılan doğa katliamını üzerine yerel basında yer alan bir başka haber aşağıdadır.

Kaynak: Jurnal Gazetesi - İznik ( haber için tıklayın )

Şimdi #Direnmek ve hukuksal alanda bu doğa katliamı yapanlara karşı mücadele etmeliyiz. İznik'te yaşasın ya da yaşamasın 7'den 70'e tüm doğa dostlarını bu sahil projesinin ve ağaç katliamlarının durdurulması için hukuksal mücadeleye çağırıyoruz.

Yolu İznik'e düşen dostlarımızı sahile #DoğaKatliamınaDur demeye davet ediyoruz. #ÇadırınıAlGel, doğa senin yanında diyerek İznik'e çağırıyoruz.

Bu kampanyayı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmaya davet ediyor, destek bekliyoruz. Bizleri bir avuç insan olarak bırakmayın...

Bu ağaçlar siyasilerin, rantın, paranın değil BİZİMDİR! Bu ağaçlar kök ve dallarında yaşayan hayvanlarındır. Bu ağaçlar dalına salıncak kurulan çocuklarındır.

Bu ağaçlar bizim hem geçmişimiz hem de geleceğimizdir...

Bugün Raşit imzanı bekliyor!

Raşit Tosun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «"Doğa Katliamına DUR" de! #DirenDoğa - İMZALA, PAYLAŞ, SEN DE DESTEK OL!». Raşit ve imza atan diğer 2.059 kişiye katıl.