ÖZEL OKUL ÖĞRETMENLERİNE ÖĞRETMEN ANKARAKART VERİLMELİDİR.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Özel kurumlarda çalışan öğretmenler olarak önceden bize verilmiş olan ankakart öğretmen kartımız herhangi bir bilgi verilmeden kara listeye alınarak iptal edilmiştir.Özel okul öğretmenleri olarak biz de kamu kurumlarında çalışan arkadaşlarımız gibi gayret göstermekteyiz. Aynı yönetmeliğe bağlı olarak çalışmakta iken bu ayrımın neden yapıldığına anlayamıyoruz. Devlete atanmış olan öğretmen ile özel kurumlarda çalışan öğretmenler birbirinden ayrı tutulamaz tutulmamalıdır. Elimizden vizelettirdikten sonra alınan kartlarımız hepimizi zor duruma sokmustur. Özel kurumlarda görev yapan öğretmenlerimiz de öğretmen ankarakart alma hakkina sahip olmalıdır. Yapılan haksızlık karşısında ilgili makamlar sessiz kalmamalı ve yaşadığımız mağduruyetin giderilmesi için elinden geleni yapmalıdır. Verilen bir hak geri alınamaz.

Bugün Bayram Ziya imzanı bekliyor!

Bayram Ziya Şahbaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doç.Dr Mustafa Tuna: ÖZEL OKUL ÖĞRETMENLERİ, ÖĞRETMEN ANKARAKART VERİLMELİDİR.». Bayram Ziya ve imza atan diğer 197 kişiye katıl.