Başarı

Bu kampanya 200 destekçi ile değişim yarattı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Sağlıklı Yaşam Merkezi, İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri için oldukça yetersizdir. Gerek ekipman eksikliği gerekse yoğun kullanım sebebiyle herhangi bir spor aletinin başında oluşan kuyruklar, üyeler için spordan çok eziyete ve verimsizliğe dönüşmüştür. İstanbul Teknik Üniversitesi Beden Eğitim Bölümü bu durumun farkında olup, İTÜBEB internet sitesine eklenen ve yaklaşık iki öğretim dönemi ve hâlâ duran ‘Üniversitemiz Sağlıklı Yaşam Merkezi, yoğun kullanım sebebiyle İTÜ Öğrenci ve Personeli dışındaki kullanıcıların kullanımına bir süreliğine kapatılmıştır. Eksik ekipman sebebiyle oluşan yoğunluk sorunu en kısa sürede çözülerek, Sağlıklı Yaşam Merkezimiz tüm kullanıcıların kullanımına açılması sağlanacaktır.’ duyurusu hakkında herhangi bir çalışma yapılmamıştır. Türkiye’nin en büyük ve kalabalık üniversitelerinden biri olan İstanbul Teknik Üniversitesinin Sağlıklı Yaşam Merkezinin, özellikle ders çıkış saatlerinde oluşan yoğunluğunun giderilmesi için bir an önce gerekli eksikliklerin tamamlanması ve kapasiteyi arttırmaya yönelik çalışmalara başlanmasını istiyoruz.

Bugün Alptuğ imzanı bekliyor!

Alptuğ Ölçer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doç. Dr. Mustafa KUMRAL: İstanbul Teknik Üniversitesinin Sağlıklı Yaşam Merkezinin yoğunluğunun giderilmesi için bir an önce gerekli eksikliklerin tamamlanması ve kapasiteyi arttırmaya yönelik çalışmalara başlanmasını istiyoruz.». Alptuğ ve imza atan diğer 199 kişiye katıl.