DGS geçiş haklarımız alanlarımız artmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Biz DGS öğrencileri olarak sesimizi buradan duyurmak istiyoruz. Bir çoğumuz sağlık meslek liselerinden bölümlere yerleşmiş olup 4 yıl meslek dersleri gördüğümüzden matamatik temelimiz olmadan bu sınavlara girip başarısız oluyoruz alana yönelik sınav yapılırsa çok daha başarılı olunacağına inanıyoruz bu alanlarda bilgimiz varken ilerlemek istiyoruz  o yüzden kontenjanların artmasını talep ediyoruz yaşlı bakım önlisans mezunları diyetisyenliğe geçiş yapabiliyorken fizyoterapi önlisans bitiren öğrencilerin daha yüksek puanla bu alana girip sadece kendi alanı ve hemşireliğe geçmesini eşitsizlik olarak görüyoruz bu konuda sizlerden yardım istiyoruz. Fizyoterapi önlisans bölümüne diyetisyenliğin de açılmasını istiyoruz.Haklarımızın artmasını arz ediyoruz.

Bugün ÖSYM imzanı bekliyor!

ÖSYM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Doç.dr BAYRAM ÇETİN : DGS geçiş haklarımız alanlarımız artmalı». ÖSYM ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.