DİYARBAKIR'IN TANINMIŞ ÖĞRETMENLERİNDEN HAMİD BİLİCİ İHRAÇ EDİLDİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

15 Temmuz hain kanlı darbe girişiminin ardından devletimizin, kamu kurumlarına sızmış bulunan fetö terör örgütü mensuplarını bu kurumlarından temizleme çabasını takdir ediyoruz. Ancak 7 Şubat ta ki son khk ile malesef fetö vb terör örgütleri ile hiç bir alakası olmayan bir çok değerli memurumuzda haksız yere görevlerinden ihraç edilerek mağdur edilmişlerdir.
Haklarında hiç bir somut delil yokken ve kamuoyundan bildiğimiz ve bu mağdurlardan bir çoğu yıllarca bu paralel yapı ile mücadele ettiği sabitken bunların bu yapı ile ilişkilendirilerek görevlerinden alınması bizleri derinden yaralamaktadır. Bu mağduriyetlerin büyük bir toplumsal soruna dönüşmeden ve içinden çıkılamaz bir hal almadan son bulması gerekmektedir. Son 7 Şubat khk ile görevinden ihraç edilen Hamid Bilici de islami camianın yakından tanıdığı ve samimiyetinden şüphe etmediği, aynı zamanda 17-25 Aralık'tan yıllar önce bu kirli yapıyı eleştirmiş bir şahsiyettir. Sivas ve Diyarbakır'da 35 yılı aşkın zaman diliminde görev yaptığı okullardaki binlerce öğrenci ve öğretmen bunun tanığıdır.
Bu haksız ve mesnetsiz ihracın çok geç olmadan son bulup öğretmenimizin tekrardan öğrencileri arasına dönmesi için başta Milli Eğitim Bakanlığı olmak üzere tüm ilgililerin gereğini yapması için bu kampanyayı desteklemenizi rica ediyoruz.

Bugün ETA imzanı bekliyor!

ETA PEKTAŞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DİYARBAKIR'IN TANINMIŞ ÖĞRETMENLERİNDEN HAMİD BİLİCİ İHRAÇ EDİLDİ». ETA ve imza atan diğer 639 kişiye katıl.