ŞEYH SAİD, CUMHURİYETE KAST ETMİŞ BİR HAİNDİR, ADI DİYARBAKIR MEYDANINDAN KALDIRILMALIDIR.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

1925'de İngiltere'nin yeni kurulmuş olan Türkiye Cumhuriyetini kaosa sürüklemek amaçlı  isyan çıkarmada maşa olarak kullandığı Nakşibendi şeyhi Şeyh Said'in ismi 2014'de Diyarbakır'da 47 arkadaşıyla beraber İstiklal Mahkemelerince yargılanıp, idam edildiği meydana verilmiştir. Şeyh Said’in İngizlerin adamı bir vatan haini olduğu belgeleriyle kanıtlanmıştır. Ve 19 Ağustos 2017 günü bu meydanda bulunan Atatürk heykeli bir kişinin çekiçli saldırısına uğramıştır.

Türkiye Cumhuriyetini yıkmak, bölmek için İngiltere desteğiyle ayaklanma çıkaran bir hain olduğu, tarihin sayfalarında apaçık yazan kişinin adının Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bir meydana verilmesini kabul etmiyor, en kısa sürede meydanın isminin "CUMHURİYET MEYDANI" olarak değiştirmesini talep ediyoruz.

Bugün AYŞE imzanı bekliyor!

AYŞE ÖNDER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «DİYARBAKIR'DA ADI "ŞEYH SAİD" OLAN MEYDANIN ADI DERHAL DEĞİŞTİRİLSİN!». AYŞE ve imza atan diğer 1.289 kişiye katıl.