Kampanya Kapatıldı

Diyarbakır'da yeni yapılacak olan stadyumun ismi "Gaffar Okkan Arena" olsun.

Bu kampanya 45 destekçi ulaştı

Diyarbakır'a 2013 yılında yapılmaya başlanan ve 2017'nin sonlarına doğru bitmesi planlanan, Yeni Diyarbakır stadyumunun isminin, Diyarbakır halkı tarafından koyulmasını istiyoruz. Diyarbakır'da bir dönem Emniyet Müdürlüğü yapmış olan, Ali Gaffar Okkan'ı tüm Diyarbakır bağrına basmış ve hayatlarında daha önceden hiç bu kadar bir  polisi kendine yakın bulmamışlardı. Bundan dolayı stadyumun ismimin,  Sakarya'da doğup, "Ben sapına kadar Diyarbakır'liyım" diyen, Gaffar Okkan'ın olmasını istiyoruz. Böylece, stadyumun isminin ; "Gaffar Okkan Arena" olmasını, Spor kompleksinin de, geçtiğimiz aylarda ölen, Diyarbakır'ın çocuğu "Şeyhmus Özer" olmasını istiyoruz.  Bizlerin de fikrinin alınması gereken bu statta, yetkilerimizi beyan eder, gereğinin yapılmasını talep ederiz.

Bugün Can imzanı bekliyor!

Can Turhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Diyarbakır: Diyarbakır'da yeni yapılacak stadyumun ismi "Gaffar Okkan Arena" olsun.». Can ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.