Hadisleri yalanyan internet sayfasının kapatilmasi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
diyanet işleri tarafına hilal alkan bu kampanyayı başlattı

Bu sayfa Hadisi kuddide gecenleri inkar etmektedir.sadece bu da degil diger tum yazilarida küfür kokan bu sayfa insanlarin itikadini bozmaktadir.Allah rızası için ve Efendimizin hakkı için bu sayfanin kapatilmasi icin destek verelim.

Efendimize ne kadar övgü yapılsa az kalır.

Nitekim Resulullah efendimizi bizzat Allahü teâlâ övmüştür. Kendisi de, kendisini överek, Allahü teâlânın kendisine ihsan etmiş olduğu nimetleri saymıştır. Buhârîdeki bir hadis-i şerifte, Peygamber efendimiz;
(Her asırda, her zamanda yaşayan insanların en iyilerinden, seçilmişlerinden dünyaya getirildim)buyurmuştur. Yine Tirmizînin bildirdiği hadis-i şerifte;
(Allahü teâlâ, insanları yarattı. Beni insanların en iyi kısmından vücuda getirdi. Sonra, bu kısımlarından en iyisini Arabistan’da yetiştirdi. Beni bunlardan vücuda getirdi. Sonra evlerden, ailelerden en iyilerini seçip, beni bunlardan meydana getirdi. O halde, benim ruhum ve cesedim, mahlukların en iyisidir. Benim silsilem, ecdadım en iyi insanlardır) buyurulmuştur.

Peygamber efendimizin bu övmeleri, o kadar çoktur ki, İmam-ı Busayri hazretlerinin Kasîde-i bürdesindeki övmesi, onların yanında hiç kalmaktadır. Çünkü Resulullah efendimizi övmek de bir  ibadettir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.