HZ. AYŞE VALİDEMİZE SÖVENLERLE DİYANETİN ANLAŞMANIN İPTAL OLMASINI İSTİYORUZ.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI VE CİMER tarafına Güven Ekşi bu kampanyayı başlattı

İslam Dininin Sahibi olan Peygamberimiz (s.a.v) in Zevcesi olan ve Kuran’ı Kerim’de, temiz olduğu teyit edilmiş olan Hz. AYŞE VALİDEMİZE KÖTÜ SÖZ KONUŞANLAR. Ve yine Resulullah (s.a.v) un Arkadaşları olan ve Kuranı Kerim’de, Allah cc ın, onlardan Razıyım dediği SAHABE İ KİRAM A SÖVENLERİN  Diyanet İşleri Başlanlığı ile anlaşma imzalaması bizi derinden üzmüştür.
Bu anlaşmanın maddeleri içeriğinde diyorki Şİİ din adamları, ilahiyat Fakültelerinde ders verecekler.
SAHABE İ KİRAMA SÖVENLERİN ÇOCUKLARIMIZA, SAHABE DÜŞMANLIĞINI ANLATMALARINI İSTEMİYORUZ.
ALLAH CC, NUR SURESİ, 26. Ayette Buyuruyorki:
(Kötü kadınlar, kötü erkeklere, kötü erkekler ise kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yaraşır. İşte bu temiz olan, (iftiracıların) söylediklerinden çok uzaktırlar. Kendileri için bağışlanma ve güzel bir rızık vardır.) AYŞE VALİDEMİZİN TEMİZLİĞİNİ TEYİT ETTİĞİ AYETLE SABİT  OLDUĞU HALDE, ONA KÖTÜ SÖZ KONUŞANLARIN ÜLKEMİZDE EĞİTİM FAALİYET LERİNE KATILMALARI, Bizimde buna karşı çıkmamamız, Hem ALLAH CC Ayeti kerimesine, Hemde Resulullah a ihanettir. BİZDE BU İMZA KAMPANYASI İLE TARAFIMIZI SEÇİYORUZ.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.