İmam Hatiplerde Özel Hallerde Kuranı Kerim Okutulmasın Ayete Ters Düşülmesin Vakia:79

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve tarafına Buse Sena bu kampanyayı başlattı

Kur anı kerimde geçen ayetlere ters düşecek bir konu (kur ana ancak temiz ve arınmış olanlar dokunabilir.)ayeti celilesine ters düşen hareketlerde bulunmak ve bulundurmak hem sosyal hem kişisel sağlığımızı bozacağından normalde hanefi mezhebine dahil olup kendi istedikleri olması için kıyafet değiştirir gibi  mezhep değiştirilmesi doğru bir davranış değildir Allahın gazabına müstehak olursunuz.Ve dünyadada ahirettede kul hakkına sebeb olursunuz aynı zamanda toplu olarak insanları dini tahrif etmeyede sebeb olursunuz ki bu en biyük kul hakkıdır Allahu Teala celle celalühünün EY KULLARIM NE İLE GELİRSEN GEL AMA KUL HAKKIYLA HUZURUMA GELME demesine karşılık çok büyük ve ağır bir vebale girmiş olunuyor bu vebal hiç bir insanın kaldırabileceği bir vebal değildir Lütfen kuranımızı ve ayeti celilerimizi ve sünnetlerimiz değiştirmeyelim bu sizlere bir yarar sağlamayacağı gibi insanlarada bir yarar sağlamayacağını akledelim ve ölmeden önce kendimize gelelim ve insanları daha fazla zarara sapkınlığa sürüklemeyelim biz bu vatanın evlatlarıyız birbirimizle uğraşırsak özellikle dini değiştirme adına bşr arpa boyu yol alamadığımız gibi iki tarafıda kaybederiz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.