DİYANETTE MÜLAKATA HAYIR! TORPİLE HAYIR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafına DİYANETE TORPİLE HAYIR bu kampanyayı başlattı

Dostlarım birçok kişinin bildigi üzere Diyanet'in sınavlarının en az %95 'inde torpil yapılarak yüzbinlerce hatta milyonlarca kişinin hakkına giriyorlar.Diyelim ki siz gece gündüz bir diyanet sınavına çalıştınız fakat başka bir kişi diyanette üstlerde olan kişilerle konuşup çalışmadan sınavı kazanabiliyorlar.Daha kötüsü sizin normalde kazanabileceginiz sınavı kazanamamanızı saglıyorlar.Bu yüzden milyonlarca insan torpil yapan kişiler yüzünden sınavlarını kazanamıyor .Çünkü, atıyorum 1000 kişi alıncak göreve bunların 900 ü torpil yaptıryor zaten. geriye 100 kişi kalıyor yani torpil olmasa siz 1000. bile olsanız sınavda kazanıyorsunuz fakat torpil oldugu için 100. olmanız lazım en kötü.Tabii 900 diye tahmin ettim ama belkide kazananların hepsi torpille kazanıyordur.Peki bu torpili bitirmek için ne yapılmalı diye sorarsanız.Personel alımında ve görevde yükselme sınavlarında sadece sınav yapılsın mülakatlar kaldırılsın ki sınavda yaptıgınız dogruya göre puan alalım başkaları size puan vermesin herkes emeginin karşılıgını alsın.Bunu diyanete yaptırmamız için bu kampanya yeterince imza alması lazım.Bu haksızlıgın karşısında dilsiz şeytan olmamak için lütfen kampanyayı imzalayalım ve tanıdıklarınıza da bu kampanyadan bahsetmeyi unutmayalım!

HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR!

(H.Z MUHAMMED S.A.V)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.