TERAVİH NAMAZINI HIZLI DEĞİL, HUŞÛ İLE KILMAK İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

"11 ayın Sultânı Ramazan" diyoruz ama 11 ayın Sultânının ne kadar hakkını verebiliyoruz? En bâriz örnek olarak Terâvih Namazları...

Ramazan bereketinin vesîlesiyle namazlarımızı daha bilinçli, huzur ve huşû içinde kılmak varken, câmi imamlarımız bu huzura engel olmakta; daha açık ifâdeyle namazlarımızı gasp etmekte. Ne anlıyoruz kılınan namazlardan? Eve gelip oturduğumuzda, hakkı verilerek kılınmış bir Teravih Namazının verdiği huzurla rahatlayabiliyor muyuz?

Evet, yaşlısı var, hâmilesi var, direnci olmayanlar var... Ama böyle durumlar olsa bile, hızlıca kılınan 20 rekat Teravih Namazı yerine "hakkı verilerek" kılınan 8 rekat Teravih Namazı daha evlâ değil midir?

Ve şu da muzdarip olduğumuz bir gerçektir ki; namazlarda Fil Sûresi'nden yukarı çıkılmıyor. Farklı sûrelerle kalbimizin lezzetini arttırmak varken neden hep aynı ve kısa sûreleri tekrar edip duruyor ve bunun ötesine geçemiyoruz?

Lütfen sizler de bu kampanyaya imzâ atıp Ramazan'a kadar daha çok kitlelere ulaşması için paylaşın ki HAKKI VERİLMİŞ, HUŞÛ İÇİNDE BİR TERAVİH NAMAZI KILALIM.

Bugün Sedanur imzanı bekliyor!

Sedanur Yiğit bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Diyanet işleri başkanlığı : TERAVİH NAMAZLARINI HIZLI DEĞIL HUŞÛ İLE KILMAK İSTİYORUZ». Sedanur ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.