Mustafa öztürk ihraç edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve tarafına Zeynep Hocaoglu bu kampanyayı başlattı

Kuran i Kerime inanan tüm kardeşlerime sesleniyorum.Daha geçenlerde Fransa bizim kutsalimiza hakaret ettiği için ümmet olarak millet olarak çok öfkelendik ve tepkimizi elimizden geldiğince göstermeye çalıştık. Neticesini bir nebze de olsa aldık.Elin fransızını geçtim bugün bizim ülkemizde Marmara Üniversitesi İlahiyat fakültesinde Öğretim görevlisi olan Mustafa Öztürk denen hadsiz bir kez daha gözümüzün nuru olan kutsal kitabımıza hakaretler yağdırmış Kuranın Allah kelâmı olamayacağını iddia etmiştir.Daha önce de farklı konuşmalarında sürekli Kurana saldıran "Kuran inmeseydi daha iyi olurdu"diyen Kurandan nasiplenemeyen  bu adamın İlahiyat fakültesinde ne işi olabilir?Kurana inanmak zorunda değildir küfrü seçmesi bizi ilgilendirmez fakat her seferinde Kurana saldırıp bir ögretici vasfıyla gençlerimizi zehirlemesi kabul edilemez.Düşünsenize Kuran hocası olayım, dînî ilimler okuyayım veya imam olayım deyip gittiğiniz fakültede inandığınız değerlerin hocanız tarafından böyle aşağılandığına şahit oluyorsunuz.YÖK ve Diyanet görevini yapmalı ve bu adamı derhal ihraç etmelidir.Adından utanmayan bu adama artık birinin sus demesi haddini bildirmesi gerekir.Müslüman dolu bir ülkede bunca insanin kutsal kitabına boyle hakaret etmek kimsenin harcı değildir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.